Terma dan Syarat


Terma dan syarat pembelian.

Pelanggan yang dihargai, sebelum membuat sebarang urusniaga pembelian, anda dinasihati agar memahami segala terma dan syarat pembelian seperti berikut :-

1.  Pesanan akan diproses setelah mendapat bukti pembayaran lengkap.
2.  Semua barang yang telah dijual tidak boleh dikembalikan kecuali terdapat kesilapan dari pihak kami seperti kesilapan penghantaran produk dan produk tamat tempoh.
 3.  Sila pastikan semua maklumat yang diisi di borang pesanan adalah tepat. Kami tidak akan bertanggngjawab keatas kesilapan mengisi kuantiti dan jenis produk di dalam borang pesanan.
 4.  Sekiranya terdapat lebihan pembayaran yang dibuat, baki tersebut akan dipulangkan.
 5.  Bagi pembelian secara Cash On Delivery (COD)temujanji hendaklah dibuat selewat-lewatnya 12 jam sebelum masa penghantaran dibuat bagi mengelakkan sebarang masalah.(Kawasan COD : Ampang, Cheras, Pandan Indah, Ampang Point)
 6.  Penghantaran dilakukan setiap hari sebelum jam 3ptg. Pesanan pelanggan yang membuat pembayaran selepas waktu ini akan dihantar pada hari berikutnya.
Kos Pos:
*FLAT RATE RM10 SEMENANJUNG
*RM20 SABAH & SARAWAK
*Pos percuma untuk pembelian >RM800 ke atas.
*Penghantaran hanya akan dibuat selepas bayaran diterima.
** Pembatalan disaatkan akhir tidak dibenarkan.
Semua terma dan syarat diatas tertakluk kepada pindaan dan boleh berubah dari masa ke semasa tanpa dimaklumkan kepada pelanggan. Pelanggan dinasihati agar menyemak terma dan syarat ini dari masa ke semasa.
Terima kasih atas sokongan anda.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan